Miljøbevidst vinduespolering

Vaskeanlæg giver altid perfekt vinduespudsning, netop fordi det vand der bruges er behandlet vand. Det behandlede vand der bruges er helt rent, hvilket betyder at det er renset for kalk samt andre stoffer, der ellers ville bevirke at dine vinduer får striber og efterladenskaber. Et vaskeanlæg kaldes ofte også for et rentvandsanlæg.

Rent vand kan benyttes til vinduespudsning helt uden sæbe og andre rengøringsmidler, netop fordi det er så effektivt til at fjerne snavs.

Udover den fantastiske funktion, som gør at der ikke kommer striber eller rester af sæbe og snavs på dine vinduer, så giver et vaskeanlæg også mulighed for at vaske svært tilgængelige steder. For med et mobilt rentvandsanlæg og lange teleskopstænger, kan vi vaske dine vinduer, udhæng, facader,solpaneler o. lign. Dette kan vi gøre helt op til 18 meters højde.

Få pudset dine vinduer med et rentvandsanlæg​

Et rentvandsanlæg kan give dig helt rene vinduer, også selvom dine vinduer er på svært tilgængelige steder – for med teleskopstænger, så kan vi nå dine vinduer.

Dette er rigtig smart, især når vinduerne på store facader skal rengøres og pudses – for der er ikke brug for nogen stige eller lift, da vi med et rentvandsanlæg kan pudse dine vinduer hurtigere og mere effektivt uden.

Få et gratis tilbud på vinduespudsning med rentvandsanlæg i dag.​

​Udfyld formularen her og få mere info

Hos RH-Vinduespolering er vi altid klar ved telefonen eller på e-mail. Vi bestræber os på at være klar med et tilbud inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​RH-vinduespolering

CVR: 38667165

Kontakt

Telefon: 70 70 70 63

E-mail: kontakt@rhrs.dk