Vask af solceller giver dig bedre energiøkonomi​

Ganske få gram støv eller et let algelag kan forringe ydeevnen på dine solcellepaneler betragteligt.

Skidt og belægninger forringer økonomien i dit solcelleanlæg

​I løbet af bare et år kan der samle sig meget naturligt skidt på dine solceller. Det vil hæmme din produktion af energi, og dermed dig mindre udbytte af din investering. 

En regnskylle kan ikke fjerne det indgroede skidt, så på sigt er det vigtigt at få dine solceller vasket regelmæssigt. Vi er specialiserede i vask af solceller. 

Solceller skal gerne vaskes en gang om året, så de stadig kan optages solens stråler optimalt.

Vi skåner miljøet med kalkfrit vand

​Ved at bruge vores rentvandsanlæg med kalkfrit vand, bliver solcellerne helt rene og kan udnytte solens stråler optimalt. Dermed kan du selv være med til at igen sikre, at du opnår fuld energiværdi af dine solceller. Kalkfrit vand er også godt, da det ikke ridser eller efterlader striber, som kan forhindre fuld udnyttelse af solenergien på dine solcellepaneler.

Hvordan og hvorfor?

Når du kontakter RH-vinduespolering, rykker vi ud og vasker dine solcellepaneler uden at skade overfladen eller dit tag. Vi renser de fleste solcellepaneler fra jorden med vores teleskopstænger, så du undgår skader på tagrender eller revnede tagsten.

​Udfyld formularen her og få mere info

Hos RH-Vinduespolering er vi altid klar ved telefonen eller på e-mail. Vi bestræber os på at være klar med et tilbud inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​RH-vinduespolering

CVR: 38667165

Kontakt

Telefon: 70 70 70 63

E-mail: kontakt@rhrs.dk