Skiltene er det første, folk ser

For når der kommer kunder eller gæster og besøger jer, er skiltene det første indtryk, de besøgende får af jeres firma. Det skal helst være så positivt som muligt og det hjælper et beskidt skilt bestemt ikke på.

Samtidig er rene og pæne skilte meget lettere at læse end et snavset skilt. Ingen kan være i tvivl om hvem der bor her, ligesom eventuelle budskaber på skiltet kan læses klart og tydeligt.

Skiltevask? Det klarer RH-vinduespolering

Heldigvis er det lige så let at få vasket firmaets skilte, som det er at få pudset vinduerne. Det klarer

RH-vinduespolering nemlig også – uanset om vi pudser jeres vinduer i forvejen eller ej.

Skiltevask kan nemlig aftales på samme måde som vask af vinduer, hvor vi kommer med faste intervaller og vasker alle jeres skilte – både facadeskilte og alle skilte ved indkørsler, på parkeringspladser og ved indgange eller porte.

Hvor lang tid der skal gå mellem hver gang, vi kommer og vasker skilte, afhænger naturligvis helt af, hvor hurtige skiltene bliver beskidte. I vinterhalvåret er behovet oftest større og intervallerne derfor kortere.

Anvender I os allerede til at vaske jeres vinduer, kan vi også aftale, at vi tager et tjek af jeres skilte, hver gang vi kommer og pudser vinduer. Så kan vi lige tage de skilte med, der trænger eller tage skiltene efter en fast aftalt cyklus i forbindelse med vinduesvasken.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på skiltevask

​Trænger jeres skilte også til en gang skiltevask, så kontakt RH-vinduespolering og få et gratis og uforpligtende tilbud på skiltevask. Så har I altid et klart og nypudset image, der giver et godt førstehåndsindtryk til alle besøgende.​

​Udfyld formularen her og få mere info

Hos RH-Vinduespolering er vi altid klar ved telefonen eller på e-mail. Vi bestræber os på at være klar med et tilbud inden for 2 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​RH-vinduespolering

CVR: 38667165

Kontakt

Telefon: 70 70 70 63

E-mail: kontakt@rhrs.dk