Det er en gave at give liv men en kunst at redde det, derfor støtter vi en god sag​

​​Kontakt os på: 70 70 70 63​​

Vi mener, at service og kvalitet

skal gå hånd i hånd

Betingelser

Brug genvejene for, at hoppe direkte til de forskellige punkter:​

Udvendig vinduespudsning:

Udvendig vinduespudsning udføres kun som abonnementsservice, hver måned eller hver anden måned.

Vinduerne skal være nemt tilgængelige, hvilket vil sige at der skal være ca. 0,5-1 meter fri plads rundt om vinduet. Træer og buske må ikke dække for vinduerne eller adgang hertil. Ved stigearbejde er det samme gældende.

Er det ikke muligt at komme til vinduet vil det blive betragtet som blokeret, og derfor vil det ikke blive pudset. Vi regulerer ikke prisen for blokerede vinduer.

I tilfælde af sne, is, glatte træ-terrasser og lign., hvor vinduespudseren skønner at det ikke er forsvarligt af hensyn til sin egen sikkerhed, forbeholder vi os ret til at springe disse vinduer over uden at vi regulerer prisen, med mindre de overstiger mere end 25 % af de samlede antal vinduer.

Aftørring af bund er ikke inkluderet som standard i abonnementsservice. Dette kan bestilles som en ekstra service hos os for en mindre merpris. Aftørring af hele vinduesrammen kan vi også tilbyde for en ekstra mere pris.

Indvendig vinduespudsning:

Såfremt du ikke har en fast aftale om indvendigt vinduespolering skal det bestilles via vores servicetelefon, 70 70 70 63, eller vores hjemmeside www.rhrs.dk, senest 5 dage før vi kommer til dit område (Næste besøgs dato ses på sidste faktura)

Du vil så blive kontaktet, pr. telefon, 1-3 dage før vi kommer. Det er kundens ansvar at sørge for at vindueskarme og andet er ryddet inden start for indvendig vinduespudsning. Er dette ikke gjort vil det blive betragtet som et blokeret vindue og derfor ikke blive pudset.

Afrensning:

Vi tilbyder også afrensning af dine vinduer for eks. maling, dog ikke mørtel og lignende.

Kontakt for åbning af aflåste steder og lignende:

Har du en aflåst dør eller andet, vil du blive kontaktet 1-3 dage før vinduespolering via sms eller telefonisk. Skulle det være tilfældet, at der ikke er adgang når vi ankommer, forbeholder vi os ret til at opkræve det fulde beløb for den aftalte opgave.

Det er kundens ansvar at meddele om ændringer i adgang til feks. baghave eller andet.

Regulering af priser i tilfælde af:

ændring af antal vinduer

ændring af stigearbejde

Indexregulering bliver foretaget 1 gang om året.

Ønskes vindduespolering på en bestemt dato, som ligger udenfor vinduespudserens normale tidspunkt/område, koster dette kr. 300 i kørsel plus den normale pris for din vinduespolering.

Reklamation:

Skulle du have en klage, så kontakt os senest 3 dage efter vinduespudsningen.

Uberettiget Reklamation:

Uberettiget reklamation kan være hvis der bliver reklameret over poleringen, og det viser sig at være kalk (se længere nede) eller at der kun er poleret udvendigt og skidtet så sidder indvendigt. Skulle dette være tilfældet faktureres kr. 75,00 på din næste regning.

Hvad fjernes ved alm vinduespudsning:

Naturligt skidt fra vind og vejr

Efterladenskaber fra dyr

Trafikfilm samt pollen

Hvad fjernes ikke ved alm vinduespudsning:

Klistermærker/rester fra nye ruder samt silikone

Kalk

Mørtel, maling, lak og olie

Ændringer til vinduespudsning:

Skal meddeles til os senest 5 dage før vi kommer til dit område (se område datoer). Hvis vi ankommer, og der er håndværkere eller lignende, og vi ikke kan komme til, så forbeholder vi os ret til at opkræve det fulde beløb for den aftalte opgave. Dette gælder ved alle ankomster ved kundens bopæl som ikke er meddelt til os. Husk venligst vi har planlagt vores ruter, og sat tid af til hver enkelt kunde i forvejen.

Betalingsbetingelser:

Senest 8 dage efter hver vinduespudsning. Betaling kan foretages via netbank, eller i selve banken, ikke på posthus. Husk der opkræves et gebyr ved for sen betaling.

Arbejdstider:

Hverdage i tidsrummet kl. 7.00 – 17.00.

Lørdage kan forekomme imellem kl. 10.00 og 14.00

Vejret:

Vi udfører vinduespudsning i alt slags vejr; sne, regn og frost.

Opsigelse af abonnement:

Skal meddeles til os skriftligt senest 5 dage før vi kommer til dit område. Opsigelsen skal ske via mail eller pr. brev.(Se sidste faktura for dato)

Vi forbeholder ret til uden forudgående varsel at rette/ændre ovenstående forretningsbetingelser.

HVEM ER VI?

​RH-Vinduespolering

CVR: 38667165

KONTAKT OS

​Telefon: 70 70 70 63

E-mail: kontakt@rhrs.dk

ADRESSE

​Trige Møllevej 266

8380 Trige

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 7.30 - 16.00​

Fredag 7.30 - 13.00